ایجاد ۲ سالن کارگاهی برای شرکت‌های دانش‌بنیان

ایجاد ۲ سالن کارگاهی برای شرکت‌های دانش‌بنیان

از 37 طرح واصله به دبیرخانه کمیته نظارت و کمک به استقرار شرکت‌های دانش بنیان واحد، 23 طرح­نامه پس از بررسی و داوری‌های اولیه مناسب تشخیص داده شد. پس از بررسی این طرح‌نامه‌ها در کمیته نظارت و کمک به استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، 12 طرح مورد تایید قرار گرفته که جهت اخذ مجوز فعالیت، در خصوص اجرایی شدن آن‌ها به سازمان مرکزی ارسال گردید. از طرح‌نامه‌های دانش‌بنیان ارسالی به استان در سال 1394 اخذ مجوز جهت دو شرکت دانش‌بنیان برای اولین بار در بین واحدهای استان تهران تحت عناوین: «طرح تولید مرکب معطر کپی پرینتر نانو دوست‌دار محیط زیست» و «طرح تولید صنعتی رزین فنول - فرمالدئید محلول در آب ریسولی» صورت گرفت. همچنین در سال 1395 تایید یکی دیگر از طرح‌نامه‌ها در شورای اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه گذاری استان تهران تحت عنوان: «طراحی و ساخت شیرآلات صنعتی پیشرفته» اخذ گردید.