رونمایی از ۱۴ محصول دانش بنیان و فناور در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۹ دستاوردها
رونمایی از ۱۴ محصول دانش بنیان و فناور در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری گفت: از مجموع این 14 محصول، 9 محصول دانش بنیان و فناور حاصل تلاش  واحدهای فناور و دانش بنیان دانشگاه شامل منبع تغذیه سوییچینگ با جریان خروجی ثابت جهت مصارف ال ای دی روشنایی؛  ماژول های LED جهت جایگزینی لامپ های FPL قدیمی؛ پوسته های کامپوزیتی الیافی؛ الکترود ارت عمیق کوبشی یکپارچه؛ اسپری خود تمیز شونده برای استفاده در سطوح مختلف اجسام؛ دستگاه تهیه نانو پودر با تولید پیوسته و مستمر؛ ظروف سرامیکی به روش نقاشی زیر لعابی؛ داکت اسپلیت و  فرستنده تلویزیونی  دیجیتالی  100 وات است.

دکتر سعید قاضی مغربی افزود: 5 محصول فناورانه نیز حاصل تلاش مرکز تحقیقات نساجی شامل نانوفیکساتور راکتیو سازگار با محیط زیست، بافر قلیایی ضدشکست، بافر اسیدی مقاوم به سختی، محلول و اسپری آنتی‌مایت و نانوجادب رنگ با خاصیت آنتی‌باکتریال است.