طرح «مرکب معطر کپی پرینتر نانو دوست‌دار محیط زیست» رونمایی شد

۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۱ دستاوردها
طرح «مرکب معطر کپی پرینتر نانو دوست‌دار محیط زیست» رونمایی شد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه اختتامیه سومین جشنواره فناوری نانو که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)شهرری برگزار شد از طرح «مرکب معطر کپی پرینتر نانو دوست‌دار محیط زیست» رونمایی کرد.

به گزارش روابط  عمومی واطلاع رسانی واحد، این مراسم رونمایی با حضور  معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ،رئیس واحد یادگار امام (ره) شهر ری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر هدایت الله جمالی پور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری برگزار شد.

در این مراسم طرح «مرکب معطر کپی پرینتر نانو دوست‌دار محیط زیست» پس از ۲۲ ماه تلاش مهندس مهدی سهیلی فر مجری و مخترع این طرح، با حمایت ویژه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس و معاون پژوهش واحد یادگار امام (ره) به عنوان نخستین طرح دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران رونمایی شد.