برگزاری کارگاه خلاقیت و تکنیک‌های تفکر خلاق در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۷ آبان ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۱۴۳ اخبار
.
برگزاری کارگاه خلاقیت و تکنیک‌های تفکر خلاق در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

به گزارش روابط عمومی واحد:کارگاه تخصصی و کاربردی «خلاقیت و تکنیک‌های تفکر خلاق» به همت دفتر توانمندسازی و آموزش‌های کاربردی حوزه برنامه‌ریزی در روز دوشنبه 15  آبان ماه با حضور جمعی از اعضای محترم هیات علمی بمدت ۴ ساعت توسط دکتر الهه میرآخورلی برگزار گردید. در این کارگاه ضمن آشنایی عملی با تعریف خلاقیت، ارتباط آن با هوش، استعداد و تخیل تشریح گردید. همچنین انواع شیوه‌های تفکر و رابطه آن با مغز انسان مورد بحث و بررسی قرارگرفت. سپس انواع تکنیک‌های خلاقیت و ایده‌پردازی بصورت عملی تمرین شد. در انتها کارگاه تخصصی مذکور با بیان پرسش‌ها و انتقال تجارب همکاران دانشگاهی، به پایان رسید.

دوره‌ تخصصی فوق در سالن کارگاه‌های تخصصی دفتر توانمندسازی و آموزش‌های کاربردی واقع در دانشکده مدیریت و حسابداری مجتمع یادگار امام خمینی(ره) برگزار گردید.