شروع فعالیت شرکت دانش بنیان تجهیزات تهویه‌مطبوع خورشیدی در دانشگاه آزاداسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۹ کد : ۵۸۲۸ اخبار

محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در راستای حل چالش‌های کشور در زمینه صرفه‌جویی انرژی موفق به طراحی و تولید تجهیزات تهویه‌مطبوع خورشیدی شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، کاربردی شدن علم یکی از موضوعات حائز اهمیت در میان پژوهشگران و دانشگاهیان است. پژوهشگران در چند سال اخیر در کنار پرداختن به موضوعات تئوری و نظریه‌سازی، بر تأثیر نتیجه‌ تحقیقات برای حل مسئله‌ تمرکز دارند.

در این میان پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به بحران‌ها و چالش‌های پیشروی کشور درصدد کاربردی کردن علم و تحقیقاتشان هستند. صرفه‌جویی در مصرف انرژی و طراحی تجهیزاتی با مصرف انرژی پایین از راهبردهای خروج از چالش‌های کلان کشور است.

دکتر سیدعلی صدر واقفی در گفتگو با روابط عمومی واحد با اشاره به بهره‌گیری از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) در تأسیس یک شرکت دانش بنیان،‌ گفت: این شرکت در زمینه طراحی و تولید تجهیزات تهویه‌ مطبوع و تأسیسات مکانیکی شروع به فعالیت کرده است که با توجه به محدودیت‌های پیشروی کشور در حوزه انرژی، رویکرد ویژه‌ای در طراحی تجهیزات بهینه دارد.

سرپرست شرکت دانش بنیان انرژی سبز صدر در رابطه با روند روبه‌رشد استفاده از سیستم‌های تهویه‌ مطبوع مستقل در کشور سخن گفت و ادامه داد: با مشارکت صاحبان صنایع برای اولین بار سیستم تهویه‌ مطبوع داکت اسپلیت توسط این شرکت دانش بنیان شبیه‌سازی و به عرصه تولید رسید. هدف غایی شرکت دانش بنیان انرژی سبز صدر، استفاده از انرژی خورشیدی در تجهیزات تهویه‌ مطبوع است.

صدر واقفی با اشاره به کمک‌های شایان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) در راستای توانمندسازی حرکت‌های دانش‌بنیان، بیان کرد: اکنون با استقرار و با استفاده از امکانات صنعتی و کارگاهی واحد دانشگاهی یادگار امام(ره) موفق به تولید و خودکفایی کامل در زمینه ساخت سیستم تهویه‌مطبوع داکت اسپلیت شده‌ایم. اپلیکیشن موبایلی برای ردیابی تجهیزات و ارائه هرچه بهتر خدمات پس از فروش نیز طراحی شده است که به‌زودی رونمایی خواهد شد.

عضو هیات علمی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تصریح کرد: امروزه درصد قابل توجهی از انرژی سوختی و الکتریکی کشور صرف گرمایش و سرمایش ساختمان‌ها می‌شود؛ از این‌رو رویکرد صرفه‌جویی در انرژی به‌عنوان یک اصل برای واحد فناور انرژی سبز صدر مطرح است.

سرپرست شرکت دانش بنیان انرژی سبز صدر با اشاره به ویژگی‌های سیستم تهویه‌ مطبوع داکت اسپلیت، اظهار کرد: صدای کم دستگاه‌های تولید شده، استفاده از سیستم‌های جدید برای کاهش برق مصرفی در هنگام استارت، استفاده از کمپرسورهای نسل جدید و بهره‌مندی از کویل‌هایی با ظرفیت حرارتی بالا از ویژگی‌های سیستم تهویه‌ مطبوع تولید شده توسط شرکت دانش بنیان انرژی سبز صدر است.

وی با اشاره به اشتغال ۹ نفر از دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در شرکت دانش بنیان انرژی سبز صدر، افزود: به‌صورت غیرمستقیم برای ۲۰ نفر در زمینه‌های بازاریابی و فروش اشتغال‌زایی شده است. دپارتمان‌هایی برای ارائه خدمات پس از فروش و نظارت بر اجرای پروژه‌ها تشکیل شده است که با افزایش میزان فروش، متخصصان بیشتری جذب اشتغال خواهند شد.