انعقاد قرارداد فی ما بین واحد و مرکز آموزش نیراسیستم در خصوص برگزاری دوره های آموزشی مهندسی برق

۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۲ کد : ۶۰۸۸ اخبار

مرکز آموزشهای تخصصی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری پیرو قرارداد همکاری و مشارکت با مرکز آموزش نیراسیستم اقدام به برگزاری دورههای توانمندسازی و مهارتی ویژه فصل تابستان در محل دانشگاه نموده است.

این دورههای آموزشی شامل آموزش نرمافزارهای کاربردی، برنامهنویسی، مهارتهای پایه، آموزش راهاندازی میکروکنترلرهای مختلف، طراحی سایت و ... میباشند.

زمان و مکان برگزاری:

رویدادها و دورههای آموزشی با آغاز شدن فصل تابستان در محل دانشگاه یادگار امام (ره) شهرری برگزار خواهند شد و تا پایان شهریور ماه ادامه خواهند یافت.

امتیاز ویژه دانشجویان دانشگاه یادگار امام:

تذکر:

لازم به ذکر است دانشجویان واحد یادگار امام جهت استفاده از تخفیف 40 درصدی؛ قبل از ثبت نام، مدارک شناسایی از جمله تصویر کارت ملی و کارت دانشجویی خود را به آیدی مرکز آموزش نیراسیستم ارسال نمایند.

( ۳ )

علی ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۱:۱۱
سلام، ممنون از این که به فکر مهارت های ما هسنید ولی انصافا خیلی شهریه هاشون بالاست و توان شرکت نداریم خصوصا اینکه بیشتر دوستان تازه شهریه دادن و با شروع شدن سریع دوره ها خیلی روند ثبتنام رو مشکل می کنه.
پاسخ مدیر سایت ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۹

سلام

نظر به توافقی که بین واحد و شرکت نیراسیستم صورت گرفته شهریه دوره ها نسبت به قیمت واقعی با همان کیفیت و با مدرک معتبر دانشگاهی که قابل ترجمه رسمی است، دارای 40 درصد تخفیف می باشد.

انشاءالله مورد توجه دانشجویان محترم قرار گیرد.