دوره آموزشی طراحی سایت با CSS, HTML

امروزه در کنارتوانمندی علمی دانشجویان رشته های مهندسی که یکی از پارامترهای مهم برای پیشرفت تحصیل است، کسب مهارت های تخصصی برای ایجاد اشتغال از اهمیت دوچندانی برخوردار است.

با توجه به رشد سریع و گسترده وبسایت های اینترنتی بازار کار بسیار عالی با آینده ای روشن برای طراحان وب بوجود آمده است، از آنجا که HTML یکی از بهترین ابزارها برای ایجاد وبسایت است موقعیت های شغلی فراوانی در انتظار توسعه دهندگان این زبان است.

ویژگی های دوره آموزشیHTML-CSS:

این دوره شامل 16 ساعت آموزش تخصصی و عملی می باشد.

با انجام پروژه های متعدد در طول دوره ،‌ یادگیری به صورت کاملا عملی و واقعی انجام می شود و دانشجویان در خلال انجام تمرین ها و پروژه ها با مفاهیم و تکنیک های HTML آشنا می شوند.هدف از این دوره آموزش مفاهیم اصلی طراحی صفحات وب و ورود به دنیای بزرگ طراحی وبسایت های اینترنتی می باشد. دانشجویان با زبان های برنامه نویسی سمت کلاینت آشنا شده و یاد میگیرند که چگونه صفحات استاتیک وب را طراحی نمایند.

دانشجویان در انتهای دوره، گواهینامه معتبر از جانب نیراسیستم و مرکز آموزش های تخصصی و مهارتی شیخ صدوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری دریافت خواهند کرد.

امتیاز ویژه دانشجویان دانشگاه یادگار امام خمینی (ره) شهرری

برای مشاهده ی عناوین پروژه ها ، سرفصل دوره آموزشی و ثبت نام در دوره HTML-CSS مقدماتی بر روی تصویر زیر کلیک نمایید:

( ۱ )