دوره آموزشی نرم افزار MATLAB مقدماتی

امروزه در کنار توانمندی علمی دانشجویان رشته های مهندسی که یکی از پارامترهای مهم برای پیشرفت تحصیل است، کسب مهارت های تخصصی برای ایجاد اشتغال از اهمیت دوچندانی برخوردار است.

بدون شک نرم افزار MATLAB نقش پر رنگی در زمان تحصیل و حتی پس از آن دارد، افرادی که قدرت طراحی و در ادامه توانایی شبیه سازی را داشته باشند مورد نظر شرکت های دانش بنیان و... هستند.

ویژگی های دوره آموزشی نرم افزارMATLAB:

این دوره شامل 30 ساعت آموزش تخصصی و عملی میباشد.

در این دوره آخرین ورژن نرم افزار آموزش داده می شود و دانشجویان با بروز ترین نسخه نرم افزار آشنا می شوند. همچنین دیگر ویژگی بارز این دوره که خود را از دوره های موجود در مراکز دیگر متمایز می سازد پروژه محور بودن آن می باشد. در شیوه پروژه محور پس از ارائه سرفصل های آموزشی، تمارین مختلفی به دانشجویان محول می گردد و طی دوره نحوه برنامه نویسی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفته و عیبیابی می شود.

دانشجویان در انتهای دوره،گواهینامه معتبر از جانب نیراسیستم و مرکز آموزش های تخصصی و مهارتی شیخ صدوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) دریافت خواهند کرد.

امتیاز ویژه دانشجویان دانشگاه یادگار امام

برای مشاهده ی عناوین پروژه ها ، سرفصل دوره آموزشی و ثبت نام در دوره نرم افزارMATLAB بر روی تصویر زیر کلیک نمایید: