دوره آموزشی نرم افزار Altium Designer

امروزه در کنار توانمندی علمی دانشجویان رشته های مهندسی که یکی از پارامترهای مهم برای پیشرفت تحصیل است، کسب مهارت های تخصصی برای ایجاد اشتغال از اهمیت دوچندانی برخوردار است.

داشتن مهارت در طراحی بردهای الکترونیکی به صورت حرفه ایی کی از نیازهای شغلی فعلی در رشته مهندسی برق است که راه اشتغال دانشجویان را در این زمینه سرعت می بخشد.

ویژگی های دوره آموزشی نرم افزار Altium Designer:

این دوره شامل 28 ساعت آموزش تخصصی و عملی می باشد.

دانشجویان در طول دوره با اصول طراحی شماتیک و PCB های تک لایه و دو لایه آشنا خواهند شد  و همچنین یک برد کاربردی در طول دوره توسط دانشجو طراحی و تولید می شود.

دانشجویان در انتهای دوره،گواهینامه معتبر از جانب نیراسیستم و مرکز آموزش های تخصصی و مهارتی شیخ صدوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری دریافت خواهند کرد.

امتیاز ویژه دانشجویان دانشگاه یادگار امام

برای مشاهده ی عناوین پروژه ها ، سرفصل دوره آموزشی و ثبت نام در دوره نرم افزار Altium Designerبر روی تصویر زیر کلیک نمایید: