دوره آموزشی Embedded C مقدماتی

امروزه در کنار توانمندی علمی دانشجویان رشته های مهندسی که یکی از پارامترهای مهم برای پیشرفت تحصیل است، کسب مهارت های تخصصی برای ایجاد اشتغال از اهمیت دوچندانی برخوردار است.

تسلط بر مهارت های برنامه نویسی به صورت حرفه ای از مهارت های پایه ای یک مهندس برق است.

ویژگی های دوره آموزشیEmbedded C مقدماتی:

این دوره شامل 28 ساعت آموزش تخصصی و عملی می باشد.

در این دوره یادگیری برنامه نویسی به صورت کاملا عملی و واقعی انجام می شود و دانشجویان در خلال انجام تمرین ها و پروژه ها با مفاهیم و تکنیک های برنامه نویسی آشنا می شوند .

هدف این دوره آموزشی ایجاد تسلط برنامه نویسی و پیاده سازی الگوریتم ها برای میکروکنترلرها می باشد و این مهارت برای کلیه میکروکنترلرها از جمله AVR, ARM, PIC, dsPIC عمومیت دارد و خاص یک میکرو نیست.

دانشجویان در انتهای دوره،گواهینامه معتبر از جانب نیراسیستم و مرکز آموزش های تخصصی و مهارتی شیخ صدوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری دریافت خواهند کرد.

امتیاز ویژه دانشجویان دانشگاه یادگار امام

برای مشاهده ی عناوین پروژه ها ، سرفصل دوره آموزشی و ثبت نام در دوره Embedded C مقدماتی بر روی تصویر زیر کلیک نمایید: