دوره آموزشی میکروکنترلر AVR مقدماتی

امروزه در کنار توانمندی علمی دانشجویان رشته های مهندسی که یکی از پارامترهای مهم برای پیشرفت تحصیل است، کسب مهارت های تخصصی برای ایجاد اشتغال از اهمیت دوچندانی برخوردار است.

در صورت تسلط بر مهارت های برنامه نویسی، راه اندازی میکروکنترلر های مختلف یکی از امتیازهای فارغ التحصیلان مهندسی برق برای یافتن شغل مناسب است.

ویژگی های دوره آموزشی میکروکنترلر AVR مقدماتی:

این دوره شامل 50 ساعت آموزش تخصصی و عملی می باشد.

دانشجویان در طول دوره مفاهیم پیچیده را با استفاده از سخت افزار های آموزشی پیشرفتهAVR  ساخت شرکت نیراسیستم آموزش خواهند یافت و همچنین با انجام پروژه های عملی متعدد در طول دوره و رفع اشکال به یادگیری خود عمق می دهند.

دانشجویان در انتهای دوره،گواهینامه معتبر از جانب نیراسیستم و مرکز آموزش های تخصصی و مهارتی شیخ صدوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری دریافت خواهند کرد.

امتیاز ویژه دانشجویان دانشگاه یادگار امام

برای مشاهده ی عناوین پروژه ها ، سرفصل دوره آموزشی و ثبت نام در دوره میکروکنترلر AVR مقدماتی بر روی تصویر زیر کلیک نمایید:

( ۳ )