برگزاری کارگاه استراتژی ساخت تیزر تبلیغاتی

۰۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۹ کد : ۶۱۳۰ اخبار
برگزاری کارگاه استراتژی ساخت تیزر تبلیغاتی

به همت دفتر امور اقتصادی و دانش بنیان، در مورخ 1 خرداد ‌ماه سال جاری، کارگاهی آموزشی با عنوان «ساخت تیز تبلیغاتی»، با حضور تعدادی از اعضاء هیأت رییسه واحد و جمعی از استادان و پرسنل واحد، در محل برگزاری کارگاههای تخصصی دفتر امور اقتصادی و دانش بنیان برگزار شد.

این کارگاه یک روزه که در قالب تئوری برنامه‌ریزی شده بود، با هدف آشنایی شرکت کنندگان با انواع تیزهای تبلیغاتی برگزار گردید.

در این کارگاه آقای مهندس بابک مروانی به عنوان مدرس حضور داشتند. ایشان در این جلسه به طور خلاصه مطالبی را در باب موضوع کارگاه ارائه نمودند و اظهار داشتند جهت ارایه محصول به بازار میتوان از انواع تیزهای تبلیغاتی که نشان دهنده نوع محصول ما باشد استفاده نمود. سپس اعضای هیأت علمی به طرح مسائل و مشکلات در خصوص تبلیغات جهت جذب بیشتر دانشجو پرداختند.