شرکت در کارگاه تخصصی زبان انگلیسی با اهداف ویژه مختص اعضاء هیأت علمی واحد

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۷ کد : ۶۴۸۳ کارگاه ها

با توجه به انعقاد قرارداد همکاری بین این واحد دانشگاهی با دانشگاه صنعتی کلن آلمان و به منظور آمادگی اعضای هیات علمی منتخب واحد جهت شرکت در دوره های تخصصی و مهارتی این دانشگاه، کارگاه تخصصی زبان انگلیسی با اهداف ویژه برگزار می شود.

شرکت در این کارگاه تخصصی ویژه اعضاء هیأت علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری می باشد.

نام کاربری (Username) شامل ایمیل و رمز عبور (Password) کد ملی (10 رقمی) می باشد

جهت ورود به کلاس می توانید از تلفن همراه و یا کامپیوتر استفاده نمایید

جهت مشاهده مدرس و شنیدن صدای کلاس درس نیاز به نصب نرم افزارهای FlashPlayer و adobe connect می باشدکه از طریق لینک زیر می توانید آنها را دانلود و نصب نمایید.

اعضای هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری که در این کارگاه تخصصی که در این کارگاه ثبت نام نکرده اند، از طریق لینک زیر وارد شوند.

سطح بندی متقاضیان قبلا انجام شده است.

زمان و ساعت دقیق برگزاری کلاس در گروه های مجازی تشکیل شده، اعلام می گردد.

دفتر توانمندسازی حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان با پشتیبانی مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار می نماید.

شرکت در این کارگاه به صورت مجازی می باشد. آدرس وب سایت http://majazi.iausr.ac.ir

تاریخ شروع کلاس :  دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰ به مدت ۶ هفته

مدرس: استاد سروش محمدی کلهری