ثبت نام کارگاه تخصصی نصب دوربین مداربسته (پیشرفته)

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۹ کد : ۶۸۰۷ کارگاه ها

امروزه دوربین های مداربسته کاربردهای بسیار زیادی در زندگی روزمره پیدا کرده اند. کاربرد اصلی و عمده دوربین های مداربسته در سیستم های حفاظتی است اما کاربرد های آن به سیستم های حفاظتی محدود نبوده و از آن فراتر میرود کاربردهایی از قبیل کاربردهای پلیسی ، نظامی، فضایی ،صنعتی ، کنترل ترافیک ، ارتباطات ویدیویی، و تصویر برداری نامحسوس. نصب دوربین های مدار بسته یکی از حوزه های کاری مفید و پر درآمد برای افرادی است که توانسته اند با یادگیری این حرفه در این صنعت فعالیت نمایند.

مرکز آموزشهای تخصصی و مهارتی شیخ صدوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با همکاری و مشارکت مرکز آموزش نیراسیستم پویا در جهت توانمندسازی و مهارت آموزی دانشجویان اقدام به برگزاری کارگاه نصب سیستمهای دوربین مداربسته نموده است :

دراین کارگاه 4 ساعته شرکت کنندگان با کلیه اطلاعات مورد نیاز جهت نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته آشنا می شوند و به صورت کاملا عملی اقدام به نصب دوربین آنالوگ می نمایند.

سرفصل کارگاه:

• مباحث مربوط به شبکه

• معرفی پروتکل های ارتباطی

• بسترهای مورد استفاده در سیستم های مدار بسته IP

• معرفی سوییچ های مورد استفاده در سیستم های مدار بسته IP

• شناسایی IP دوربین با استفاده از نرم افزار

• معرفی انواع سوکت مورد استفاده در سیستم های مدار بسته IP

• معرفی و شناسایی انواع کابل مورد استفاده در سیستم های مدار بسته IP

• آموزش عملی سوکت زدن

• آموزش نصب به صورت عملی سیستم های مدار بسته IP

• معرفی و آموزش عملی اسپید دام

• معرفی برند های مطرح در سیستم های مدار بسته IP

مخاطبین کارگاه

ویژه علاقه مندانی که با دوربین های مداربسته و DVR آشنایی دارند.

ساعت برگزاری کارگاه

الی  15

به شرکت کنندگان در کارگاه گواهینامه معتبر مرکز آموزش های تخصصی و مهارتی شیخ صدوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) اعطا خواهد شد.

تاریخ برگزاری دوره متعاقبا اعلام خواهد شد

علی ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۱:۳۶
من از اسفند ثبت نام کردم پس چی شد این کلاستون؟ اگه اجرا نمی کنید پولمونو برگردونید اگر اجرا می کنید تاریخ بگید ما مسخره شما نیستیم
پاسخ مدیر سایت ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۹

باسلام

از اسفند کل کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل بوده. مگه مراکز آموزشی باز بودن که ما بخواهیم دوره رو برگزار کنیم؟